Η επιστήμη της διατροφής

Το άρθρο αυτό παρουσιάζει την ανατομία του σαρκοφάγου ζώου και την ανάγκη του για μία διατροφή σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σε κρέας.

Το άρθρο αυτό παρουσιάζει την ανατομία του σαρκοφάγου ζώου και την ανάγκη του για μία διατροφή σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σε κρέας. Αναφέρει το ρόλο που παίζουν οι οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά στη διατροφή του σκύλου και της γάτας και έπειτα αναλύει την σημασία των βιολογικών κατάλληλων τροφών και τους μύθους που αφορούν τα αυξημένα επίπεδα πρωτεϊνών. Τέλος, το άρθρο καταλήγει σε υποθέσεις ως προς το γιατί οι μύθοι αυτοί διαιωνίζονται επί δεκαετίες.

διαβάστε περισσότερα εδώ!