Τα ΦΡΕΣΚΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ μας

Σχεδιασμένη να αντικατοπτρίζει την ποικιλία φρέσκων κρεάτων που οι σκύλοι και οι γάτες θα συναντούσαν στο φυσικό τους περιβάλλον, οι τροφές ACANA και ORIJEN χαρακτηρίζονται από μία καταπληκτική ποικιλία φρέσκων, εγχώριων κρεάτων – όλα αλιευμένα και ανεθρεμμένα από ανθρώπους τους οποίους γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, και παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Δεν αγοράζουμε χονρδικά φθηνές πρώτες ύλες που βρίσκονται σε συμβατικές τροφές για κατοικίδια, και κάθε δίαιτα ORIJEN ξεκινά με φρέσκα, εγχώρια κρέατα πιστοποιημένα χωρίς αντιβιοτικά και τεχνητές ορμόνες ανάπτυξης, εγκρίνονται ‘κατάλληλα  προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά, και έπειτα παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην πόρτα μας.

Επειδή οι ζωόφιλοι θέλουν να γνωρίζουν την προέλευση της τροφής των κατοικιδίων τους, είμαστε περήφανοι να ονομάσουμε τους προμηθευτές μας – τοπικούς κτηνοτρόφους και επεξεργαστές τροφών που παράγουν πουλερικά, κρέατα και ψάρια για την βιομηχανία των ανθρώπινων τροφών και των οποίων τα προϊόντα είναι ευπρόσδεκτα στα τραπέζια όλων των Καναδών.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδεται Φρέσκο από τις τοπικές πεδινές φάρμες

ΕΚΤΡΈΦΕΤΑΙ ΕΓΧΏΡΙΑ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑΣ ΑΠΌ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, τα ελευθέρας βοσκής κοτόπουλα μας εκτρέφονται σε ανοικτό στάβλο προστατευμένα όμως από τις καιρικές συνθήκες, όπου είναι ελεύθερα να περιφέρονται, να τρέφονται, να κουρνιάζουν και να φωλιάζουν.
Χωρίς αντιβιοτικά και τροφές με ορμόνες , τα παχουλά και φρέσκα κοτόπουλα μας εγκρίνονται ‘κατάλληλα προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά προτού φτάσουν στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΑ ξεχειλίζοντας από πρωτεΐνες και λίπη που θρέφουν πλήρως τις γάτες και τους σκύλους.
Για τη διατήρηση της φυσικής νοστιμιάς και γεύσης, χρησιμοποιούμε ειδικές διαδικασίες χαμηλής θερμοκρασίας (90C) στο ψήσιμο του φρέσκου κοτόπουλου στον ατμό, στο ζωμό του, χωρίς προσθήκη νερού.

 

ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδονται Φρέσκα από τις τοπικές καταπράσινες φάρμες

ΕΚΤΡΈΦΕΤΑΙ ΕΓΧΏΡΙΑ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑΣ ΑΠΌ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, οι γαλοπούλες μας ταΐζονται με σιτηρά και εκτρέφονται ελευθέρας βοσκής σε ανοικτό στάβλο προστατευμένα όμως από τις καιρικές συνθήκες, όπου είναι ελεύθερα να περιφέρονται, να κουρνιάζουν, να φωλιάζουν, και με άφθονη τροφή και νερό στη διάθεση τους.

Χωρίς αντιβιοτικά και τροφές με ορμόνες , οι φρέσκες γαλοπούλες μας εγκρίνονται ‘κατάλληλα προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά προτού φτάσουν στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΑ ξεχειλίζοντας από πρωτεΐνες και λίπη για την πλήρη θρέψη.
Για τη διατήρηση της φυσικής νοστιμιάς και γεύσης, χρησιμοποιούμε ειδικές διαδικασίες χαμηλής θερμοκρασίας (90C) στο ψήσιμο της φρέσκιας γαλοπούλας στον ατμό, στο ζωμό του, χωρίς προσθήκη νερού.

ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΒΓΑ
Παραδίδονται Φρέσκα από τοπικές πεδινές φάρμες
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ FRASER της BRITISH COLUMBIA.
Παράγονται σύμφωνα με την εθνικό Κώδικα Άσκησης για τη φροντίδα και χειρισμό της όρνιθας που γεννούν αβγά. Τ’ αβγά μας εγκρίνονται ’ κατάλληλα προς ανθρώπινη βρώση’ και έπειτα παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ και ολόκληρα, έτσι δεν καταψύχονται ποτέ και ξεχειλίζουν από πλούσια σε θρεπτικές πρωτεΐνες και λίπη.
Για τη διατήρηση της φυσικής νοστιμιάς και γεύσης, χρησιμοποιούμε ειδικές διαδικασίες χαμηλής θερμοκρασίας (90C) στο ψήσιμο των φρέσκων, ολόκληρων αβγών μας στον ατμό, χωρίς προσθήκη νερού.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδεται Φρέσκο από τα τοπικά κτηνοτροφικά αγροκτήματα της Αλμπέρτα.

ΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, το φρέσκο Berkshire χοιρινό μας είναι ελευθέρας βοσκής, χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά.
Πιο εύπεπτο από το βοδινό΄, το κοτόπουλο ή το αρνί, το φρέσκο Berkshire χοιρινό είναι μία μοναδική και Βιολογικά Κατάλληλη επιλογή πρωτεΐνης που παρέχει και τα δέκα ουσιώδη αμινοξέα για τους σκύλους.
Το ελευθέρας βοσκής Berkshire χοιρινό μας εγκρίνεται ‘κατάλληλο προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά, και φθάνει στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΟ καθημερινά και ψήνεται αργά στο ζωμό του για να διατηρεί την νοστιμιά και τη γεύση.

ΑΡΝΙ ΑΛΜΠΕΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδεται Φρέσκο από τα τοπικά κτηνοτροφικά αγροκτήματα της Αλμπέρτα

ΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, το ελευθέρας βοσκής αρνί μας εκτρέφεται χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά σε παρθένους βοσκότοπους που μόνο η περιοχή μας έχει.
Ως κύρια πηγή άριστης ποιότητας  πρωτεΐνης κόκκινου κρέατος, το φρέσκο αρνί παρέχει μία θρεπτικά πλήρης τροφή για σκύλους και γάτες, με όλα τα ουσιώδη αμινοξέα στην κατάλληλη αναλογία.
Το αρνί μας εγκρίνεται ‘κατάλληλο προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά προτού φθάσει στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΟ,έτσι ώστε να μην έχει καταψυχθεί ποτέ και να είναι γεμάτο από θρεπτικές πρωτεΐνες κόκκινου κρέατος.
Για να διατηρεί τη φυσική  νοστιμιά και τη γεύση του, το φρέσκο αρνί μας ψήνεται αργά στο ζωμό του, χωρίς προσθήκη νερού για επεξεργασία.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδεται Φρέσκος από τα τοπικά κτηνοτροφικά αγροκτήματα

ΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΡΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑ, ο αγριόχοιρος μας είναι ελευθέρας βοσκής, τρέφεται με μια εκλεκτή δίαιτα που περιλαμβάνει ρίζες και χόρτα.
Ένα εξαιρετικά άπαχο κρέας που είναι υψηλό σε πρωτεΐνη και χαμηλό σε λίπος από ότι το βοδινό ή το κοτόπουλο, ο αγριόχοιρος περιέχει όλα τα ουσιώδη αμινοξέα συν ταυρίνη, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και Βιταμίνη Β6, με 70% κόκκινους ιστούς και 30% λευκούς και η οποία κατανομή εξηγεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του.
Ο αγριόχοιρος μας εγκρίνεται ως ‘κατάλληλο προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά, και φθάνει στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΟ (χωρίς να έχει καταψυχθεί ποτέ) χωρίς ορμόνες ανάπτυξης που συνήθως βρίσκονται στα εμπορικά κόκκινα κρέατα.

 

ΒΙΣΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
Παραδίδεται Φρέσκος από τα τοπικά κτηνοτροφικά αγροκτήματα

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΝΟΥΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤΑ, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΒΙΣΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, χωρίς τη χρήση ορμονών ανάπτυξης, τονωτικά ή αντιβιοτικά.
Θρεπτικά πλούσιο το κόκκινο κρέας, και ο τοπικός φρέσκος βίσωνας μας είναι εξαιρετική φυσική επιλογή για το Βιολογικά Κατάλληλο και Φρέσκα, Εγχώρια Συστατικά σύνθημα μας.
Ο βίσωνας μας εγκρίνεται ‘κατάλληλος προς ανθρώπινη βρώση’ και είναι πλούσιος σε θρεπτικές πρωτεΐνες και υγιή λίπη – όλα μαγειρεμένα στο ζωμό τους σε χαμηλές θερμοκρασίες (90C) για τη διατήρηση της φυσικής νοστιμιάς.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΒΟΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΠΕΡΤΑ
Παραδίδεται Φρέσκος από τα τοπικά κτηνοτροφικά αγοκτήματα

ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ANGUS ΒΟΔΙΝΟ ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ SPRING CREEK, στην καρδία της παρθένας αγροτικής επαρχίας του Καναδά, χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά.
Χρησιμοποιώντας την απλή συνταγή της Φύσης: φρέσκος αέρας, καθαρό νερό και φυσικά σιτηρά, το Spring Creek παράγει τρυφερό, άπαχο βοδινό που προσφέρει ένα μοναδικό συνδιασμό νόστιμης γεύσης και εξαιρετικά πλεονεκτήματα υγείας.
Το Angus βοδινό μας εγκρίνεται ‘κατάλληλο προς ανθρώπινη βρώση’ από την Κυβέρνηση του Καναδά, και φθάνει στην πόρτα μας ΦΡΕΣΚΟ χωρίς ορμόνες ανάπτυξης που συνήθως βρίσκονται στα εμπορικά ζώα.

ΨΑΡΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ
Παραδίδονται Φρέσκα από τις Βόρειες λίμνες του Καναδά

ΑΛΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΛΙΜΝΕΣ    ΜΑΣ η πέρκα το είδος Northern Walleye, Ασπρόψαρο Λίμνης και Λούτσος είναι ιθαγενή στις εκατοντάδες λίμνες γλυκού νερού στο Βόρειο Καναδά.
Τα παγκοσμίας κλάσης ψάρια του γλυκού νερού μας , αλιεύονται από τις κρύες βόρεις λίμνες μας όλο το χρόνο χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους, εγκρίνονται ‘κατάλληλα προς ανθρώπινη βρώση’ και έπειτα παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ έτσι ώστε να ξεχειλίζουν από θρεπτικές πρωτεΐνες και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Για να διατηρούν τη φυσική  νοστιμιά και την καταπληκτική γεύση τους, χρησιμοποιούμε ειδικές διαδικασίες χαμηλής θερμοκρασίας (90C) ψησίματος στον ατμό, χωρίς την προσθήκη νερου.

ΨΑΡΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΝΕΡΟΥ
Παραδίδονται Φρέσκα από το Νησί North Vancouver

ΑΛΙΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ NORTH VANCOUVER, ο σολωμός, η ρέγγα και ο πλευρονήκτης μας είναι ντόπια στις παρθένες ακτές του Καναδά, που φέρουν μία παγκόσμια φήμη ποιότητας.
Ο φρέσκος σολωμός αλιεύεται την εποχή αλιείας, εκτρέφονται την υπόλοιπη περίοδο και παραδίδονται φρέσκα όλο το χρόνο από τις ακτές British Columbia. Η ρέγγα και ο πλευρονήκτης του Ειρηνικού αλιεύονται από τα παρθένα νερά του Βανκούβερ του Βορείου Ειρηνικού Ωκεανού.
Ο σολωμός, η ρέγγα και ο πλευρονήκτης μας εγκρίνονται ‘κατάλληλα προς ανθρώπινη βρώση’ και είναι γεμάτα από θρεπτικές πρωτεΐνες και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα – όλα μαγειρεμένα στο ζωμό τους σε χαμηλή θερμοκρασία (90C) προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική, φρέσκια νοστιμιά.

Ourt brands