Πρωτομαγιά,
αφορμή για μια ακόμη εξόρμηση στη φύση λίγο πριν το καλοκαίρι. 

Περισσότερα...

ΕΡ. Εκκρεμεί κάποια αγωγή κατά της Champion Petfoods;

Περισσότερα...

Ο Αύγουστος φέρνει μυρωδιές και γεύσεις θάλασσας για τα σκυλάκια μας.  

Περισσότερα...

Μία προσφορά ειδικά για τους κηδεμόνες των λατρεμένων μας αιλουροειδών.

Περισσότερα...

Η πολυαναμενόμενη ACANA Classics έφτασε και κάνει την εμφάνιση της με μία προσφορά γνωριμίας.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 22/12/16 στείλαμε πάνω από 1 τόνο τροφής στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας.

Περισσότερα...

Αποχαιρετάμε την ACANA Adult Dog με μια εορταστική προσφορά φόρο τιμής σε μια συνταγή που άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς.

Περισσότερα...

Έξι διαδεδομένοι μύθοι που αφορούν την διατροφή των τετράποδων σαρκοφάγων φίλων μας καταρρίπτονται. Εσείς πόσους από αυτούς έχετε ακούσει;

Περισσότερα...

Με συμμετοχή περίπου 500 δρομέων (δίποδων και τετράποδων) ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου ο μαραθώνιος Penny Marathon 2016 που διεξήχθη σε 5 διαφορετικές πόλεις (Αθήνα, Σαλαμίνα, Καλαμάτα, Χανιά και Σίδνεϋ).

Περισσότερα...

Αυτή την εβδομάδα στείλαμε πάνω από 1,5 τόνο τροφής σε ζωοφιλικές οργανώσεις. Αυτό μεταφράζεται σε 8.450 γεύματα* για τα αδέσποτα ζωάκια, αλλά και μία γερή τονωτική ένεση στο ηθικό των εθελοντών αυτών των ζωοφιλικών οργανώσεων που έχουν αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο.

Περισσότερα...

Η σειρά ACANA Classics γιορτάζει 25χρόνια ζωής και τη θέση της δίνει στην ACANA Heritage, που δημιουργήθηκε για να εξελίξει ακόμη περισσότερο τη φιλοσοφία της Βιολογικής Καταλληλότητας.

Περισσότερα...

Εδώ και 2 μήνες έχει ξεκινήσει η παρασκευή τροφών στις ολοκαίνουργιες, ιδιόκτητες κουζίνες της Champion Petfoods, στο Kentucky της Αμερικής. Η περιοχή επιλέχτηκε επειδή έχει πρόσβαση σε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες (αγροτικά προϊόντα και συστατικά κρέατος).

Περισσότερα...

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους σε ό,τι αφορά τη διατροφή κατοικίδιων. Αυτός ο μύθος είναι αποτέλεσμα δεκαετιών άγνοιας, αλλά και παραπληροφόρησης, η οποία προωθείται από το συμφέρον εταιρειών που θέλουν οι καταναλωτές να παραμείνουν στο δικό τους προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του κατοικίδιού τους.

Περισσότερα...

Ο σκύλος και η γάτα -αποδεδειγμένα επιστημονικά - είναι σαρκοφάγα ζώα, όπως ο λύκος ή το λιοντάρι. Άσχετα λοιπόν με το κλίμα στο οποίο βρίσκεται ή το μέγεθος του, το σαρκοφάγο ζώο θα πρέπει να τρέφεται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα με κρέας.

Περισσότερα...

Μετά από πολλή σκέψη και έρευνα αποφασίσατε να δώσετε στο ζωάκι σας μια ποιοτική βιολογικά κατάλληλη τροφή όπως οι Acana και Orijen. Τι πρέπει να κάνετε όμως προκειμένου να βοηθήσετε το ζωάκι σας να κάνει ομαλά τη μετάβαση από τη μία τροφή στην άλλη;

Περισσότερα...

Έχει σημασία να διαπιστώσουμε εάν πραγματικά το κατοικίδιο μας είναι αλλεργικό και όχι απλώς ότι έχει δυσανεξία σε κάποιο συστατικό. Ο σκύλος και η γάτα, ως σαρκοφάγοι οργανισμοί δεν έχουν «σχεδιαστεί» για να μεταβολίζουν συστατικά όπως το καλαμπόκι, το ρύζι, το κριθάρι και εν γένει τα σιτηρά.

Περισσότερα...

Οι υδατάνθρακες είναι -πλέον- αποδεδειγμένο ότι αποτελούν την κύρια αιτία πρόκλησης παχυσαρκίας ή διαβήτη στα σαρκοφάγα κατοικίδια και παρ’ όλα αυτά συχνά ξεπερνούν το 50% της συνολικής περιεκτικότητας στις συμβατικές τροφές.

Περισσότερα...

Είναι σωστό να περιορίζουμε την πρωτεΐνη στη δίαιτα των σαρκοφάγων κατοικίδιών μας; Μπορεί να προκληθεί πρόβλημα στον οργανισμό τους; Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί πολλούς κηδεμόνες και πρόκειται για «μύθο» που συντηρείται κυρίως από πηγές του διαδίκτυου.

Περισσότερα...

Αντίθετα με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι, μια στειρωμένη γάτα δεν διαφέρει πολύ από μια κανονική. Η μόνη πραγματική αλλαγή είναι η μείωση του μεταβολικού της ρυθμού. Αυτό ενισχύει τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας, αλλά και δυσλειτουργίας του ουροποιητικού λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης αλάτων.

Περισσότερα...

Ourt brands