2000  Ίδρυση της ΚΟΜΠΑ ΕΠΕ από τον βιολόγο Κωνσταντίνο Παπάζογλου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και αποθήκες Logistics στην Αθήνα.

2001 Διατίθενται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά οι τροφές ACANA με στόχο να καλυφθεί όλη η ελληνική επικράτεια.

2004 Η ποιότητα των συστατικών ACANA σταδιακά βελτιώνεται και περισσότεροι κωδικοί όπως π.χ. για μικρόσωμες φυλές συστήνονται στην παγκόσμια αγορά.  

2005 Τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρίας μεταφέρονται σε ιδιόκτητες καινούργιες εγκαταστάσεις στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

2006 Αρχίζουν τα πρώτα πειράματα για την παρασκευή της ORIJEN.

2008 Τέλος του έτους η ORIJEN  συστήνεται στην παγκόσμια αγορά και γρήγορα γίνεται σημείο αναφοράς. Η διαφορετικότητα της ORIJEN έγκειται στο ότι αντιμετωπίζει την τροφή κατοικίδιων όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής ως να προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση και σχεδιάζεται να καλύψει τις ανατομικές ανάγκες του σκύλου και της γάτας όπως η Φύση θα έκανε. Όλα τα συστατικά προέρχονται από τον Καναδά και περνούν εξονυχιστικούς έλεγχους.

2009 Η ORIJEN σαρώνει με τις θετικές εκτιμήσεις την παγκόσμια αγορά και η ζήτηση ανά την υδρόγειο είναι δεκαπλάσια της δυνατότητας παραγωγής.

2010 Εγκαινιάζονται οι νέες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρίας συνολικής έκτασης 2.200 τ.μ. στους Θρακομακεδόνες Αττικής

2012 Τηρώντας στο ακέραιο το όραμα ίδρυσης της περί πρωτοπόρων και καινοτόμων προϊόντων η ΚΟΜΠΑ εντάσσει στην οικογένεια προϊόντων της τα αμερικάνικα καινοτόμα αξεσουάρ Smart Leash, Paw Plunger, τις κονσέρβες NATURE’S PEAK με 70% κρέας και τα πρωτοποριακά σαμπουάν ARAVA με δυνατότητα θρέψης της τρίχας και του δέρματος με αιθέρια έλαια αντί εκχυλισμάτων 

Ourt brands