Η ΚΟΜΠΑ σε σύμπνοια με το πνεύμα του Καναδού παρασκευαστή των ξηρών τροφών για κατοικίδια ACANA και ORIJEN αργά αλλά σταθερά αποσπά εκείνο το κομμάτι της ελληνικής αγοράς που δίνει έμφαση στην ποιότητα σε συνδυασμό με το κόστος αγοράς.

Παρά το κόστος των συστατικών - λόγω ποιότητας - που περιέχουν οι τροφές ACANA και ORIJEN, και το μεγάλο μεταφορικό τους κόστος καθώς φτάνουν στην Ελλάδα από τον Δυτικό Καναδά, η ΚΟΜΠΑ έχει καταφέρει να κρατήσει το κόστος αγοράς της ACANA σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά των πολύ γνωστών και πολυδιαφημιζόμενων τροφών του ανταγωνισμού.  Στην περίπτωση της Orijen το κόστος αγοράς είναι ίδιο με αυτό των συμβατικών τροφών της αγοράς, αν αναλογιστεί κανείς όμως την τεράστια διαφορά ποιότητας των συστατικών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διακρίνεται τα 3 τελευταία έτη ως η καλύτερη τροφή παγκοσμίως εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη τροφή δεν έχει ανταγωνισμό τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς κόστους.

Προσηλωμένη στο όραμα ίδρυσης της η ΚΟΜΠΑ συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, βελτιώνοντας συνεχώς το μοντέλο λειτουργίας της ώστε τα προϊόντα να καταλήγουν στους καταναλωτές σε λογικές τιμές.

Μας ενδιαφέρει η οργανική ανάπτυξη της εταιρίας και όχι το κυνήγι του γρήγορου και εύκολου κέρδους. Αρνούμαστε πεισματικά να δαπανήσουμε τεράστια ποσά σε διαφήμιση ή σε δωρεάν αποστολή προϊόντων σε διάφορους παραλήπτες που επηρεάζουν την αγορά για να «ακουστεί» η τροφή όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν προσπαθούμε μέσα από αλλεπάλληλες προσφορές να προσελκύσουμε πελάτες. Όλα αυτά τα κόστη πρέπει κάπως να καλυφθούν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τον απλό καταναλωτή, τον απλό φιλόζωο που η αγάπη του προς τα ζώα δεν μετριέται σε χρήματα.

Η φιλοσοφία της ΚΟΜΠΑ είναι εντελώς διαφορετική. Θέλουμε να κρατήσουμε σωστή και υπεύθυνη στάση απέναντι στην αγορά. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των καταναλωτών σε θέματα διατροφής κατοικίδιων μέσα από τα πιο σύγχρονα επιστημονικά συγγράμματα και μελέτες της κτηνιατρικής κοινότητας. Προσπαθούμε να τεκμηριώνουμε τα λεγόμενα μας με λογικά επιχειρήματα και είμαστε ανοικτοί σε κάθε συζήτηση προς όφελος των καταναλωτών.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής τι αγοράζει. Να κατανοήσει τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου του και συνειδητά να επιλέξει την κατάλληλη τροφή. Θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προιόντα σε τιμές απαλλαγμένες από κάθε είδους κρυμμένων κοστολογίων.

Ourt brands