Η BIOLOGICALLY APPROPRIATE φιλοσοφία μας εκπροσωπεί μια νέα κατηγορία τροφών, σχεδιασμένων να θρέψουν τους σκύλους σύμφωνα με τη βιολογική τους ανάγκη για μια δίαιτα πλούσια σε φρέσκο κρέας και πρωτεΐνη.


Η ORIJEN είναι η πιο ολοκληρωμένη έκφραση της δέσμευσής μας για Biologically Appropriate™ τροφές από φρέσκα τοπικά συστατικά και την εμπιστεύονται οι ζωόφιλοι παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι οι τροφές ORIJEN ξεχειλίζουν από ασύγκριτες ποσότητες πουλερικών ελευθέρας βοσκής, αυγών από φωλιές, ψαριών αλιευμένων στη φύση και κρεάτων μεγαλωμένων σε ράντσα. Όλα μας παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ ή ΩΜΑ κάθε μέρα από την περιοχή μας.


Η ORIJEN ετοιμάζεται αποκλειστικά στις βραβευμένες NorthStar
® κουζίνες μας και εγγυάται να διατηρήσει τον σκύλο σας χαρούμενο, υγιή και δυνατό, για να είστε κι εσείς ήσυχοι.


Δεν θα το κάναμε διαφορετικά. Πιστεύουμε ούτε κι εσείς.

Μάθετε Περισσότερα

BIOLOGICALLY APPROPRIATE™

Οι τροφές μας αντικατοπτρίζουν την αφθονία, την φρεσκάδα και την ποικιλία των WholePrey™ κρεάτων που η φύση προορίζει για το σκύλο και τη γάτα.

ΦΡΕΣΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εστιάζουμε σε τοπικά συστατικά που εκτρέφονται ή καλλιεργούνται από ανθρώπους που γνωρίζουμε κι εμπιστευόμαστε και μας παραδίδονται ΦΡΕΣΚΑ ή ΩΜΑ κάθε μέρα.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ

Ετοιμάζουμε μόνοι μας τις τροφές ORIJEN και δεν παρασκευάζουμε τροφές για άλλες εταιρίες.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ORIJEN ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

1. ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΪΝΗ
Για να ανταποκρίνεται στη βιολογική ανάγκη του σκύλου και της γάτας σας για μια δίαιτα πλούσια σε κρέας και πρωτεΐνη, η ORIJEN ξεχειλίζει με 85% κρέας (3 έως 4 φορές περισσότερο από τις συμβατικές τροφές για σκύλους και γάτες) και δεν περιέχει ακατάλληλα φυτικά συμπυκνώματα, όπως πρωτεΐνη πατάτας και αρακά.

2. ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
H ORIJEN δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ξηρά τροφή, καθώς τα 2/3 των κρεάτων της είναι φρέσκα ή ωμά, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην πιο θρεπτική μορφή τους, και την νοστιμιά που όλοι οι σκύλοι και οι γάτες λαχταρούν από ένστικτο.

3. ΑΦΘΟΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Στη φύση οι σκύλοι και οι γάτες επωφελούνται από πολλές διαφορετικές τροφές. Έτσι η ORIJEN χαρακτηρίζεται από ασύγκριτη ποικιλία φρέσκων και ελευθέρας βοσκής πουλερικών, αυγών από φωλιές, κρεάτων, αλλά και ολόκληρων ψαριών αλιευμένων στη φύση.

4. WHOLEPREY™ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
Η φύση ταίριαξε τα θρεπτικά στοιχεία από ολόκληρα θηράματα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σκύλου και της γάτας σας. Οι WholePrey™ αναλογίες φρέσκου κρέατος, οργάνων και χόνδρου της ORIJEN αντιγράφουν τη Μητέρα Φύση και ουσιαστικά εξαφανίζεται η ανάγκη για συνθετικά πρόσθετα.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ
Η φυσική δίαιτα του σκύλου και της γάτας σας περιλαμβάνει ελάχιστους υδατάνθρακες. Γι’ αυτό η ORIJEN τους περιορίζει και αντικαθιστά τα σύνθετα σάκχαρα όπως η πατάτα και η ταπιόκα, με ολόκληρα -χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη- φρούτα και λαχανικά, όπως η φρέσκια κολοκύθα και η κίτρινη κολοκύθα.