ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

Γνώρισε την ομάδα της ΚΟΜΠΑ!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Από την ιδέα...

Όταν το 1999 ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου ξεκινούσε τη δική του περιπέτεια στον όμορφο κόσμο των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων, ίσως να μην μπορούσε να φανταστεί πως τελικά θα κατάφερνε να “χτίσει” μια εταιρεία τόσο καινοτόμα και αξιόπιστη που σύντομα θα γινόταν η κορυφαία στον κλάδο διατροφής κατοικιδίων.

Στην εξέλιξη!

Δύο δεκαετίες μετά η εταιρεία ΚΟΜΠΑ, που ξεκίνησε ως μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, καταφέρνει μέρα με τη μέρα να αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας μια όλο και πιο μεγάλη και γερή “οικογένεια”, η οποία δεν αποτελείται μόνο απ' όσους συνεισφέρουν καθημερινά στην επιτέλεση του έργου της, αλλά και όλους εκείνους που την εμπιστεύονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εδώ και πολλά χρόνια.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ξεκινήσαμε...

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της εταιρείας άλλωστε, αποφασίσαμε να εισάγουμε και να προσφέρουμε μόνο ότι θα δίναμε κι εμείς οι ίδιοι στα κατοικίδιά μας: προϊόντα με αδιαμφισβήτητα ασύγκριτη ποιότητα και σε τιμές που δίνουν την δυνατότητα σε κάθε κηδεμόνα να τα συμπεριλάβει στην καθημερινότητα του τετράποδου φίλου του.

Και επιλέξαμε τις συνεργασίες μας!

Γι’ αυτό και η συνεργασία μας με την καναδική παρασκευάστρια εταιρεία Champion Petfoods ήταν μονόδρομος, με τις διάσημες πλέον τροφές ACANA και ORIJEN να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα! Με την πρωτοποριακή φιλοσοφία της, η Champion Petfoods έχει καταφέρει σήμερα με σίγουρα και σταθερά βήματα να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας τροφών για κατοικίδια στην παγκόσμια αγορά. Και δεν σταματά εκεί, αφού με την μοναδική της τεχνογνωσία και τις καινοτόμες ιδέες συνεχίζει την έρευνα για παρασκευή όλο και ποιοτικότερων τροφών και λιχουδιών, για να καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε με βεβαιότητα να σας υποσχεθούμε είναι πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε την “οικογένειά” μας πιο μεγάλη, πιο δυνατή και πιο επιτυχημένη.

Κι εσείς είστε κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να γίνετε ένα υπερήφανο μέλος της.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινάει από την ίδια μας την αγάπη,

Για όλους εμάς στην ΚΟΜΠΑ, ένα κατοικίδιο δεν είναι απλώς μια ευχάριστη συντροφιά. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας που έρχεται για να μας προσφέρει απλόχερα αγάπη και ευτυχία. Πέρα από την αμέριστη στοργή και φροντίδα μας, αξίζει να του παρέχουμε ότι πιο ποιοτικό και αγνό για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία.

Και τη θέληση μας να βοηθήσουμε και εσάς!

Στην ΚΟΜΠΑ πιστεύουμε πως κάθε κηδεμόνας πρέπει πάντα να γνωρίζει τι αγοράζει κι ότι δικαιούται να αποκτά το καλύτερο. Προκειμένου να κατανοεί τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου του εμείς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις γνώσεις και τη βοήθειά μας ώστε ο κόσμος και η ζωή των τετράποδων φίλων μας να γίνεται καλύτερος.

Γιατί;!

Γιατί μαζί με τη δική τους καλή ζωή, γίνεται καλύτερη και η δική μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Δίνοντας βάση στα γερά μας θεμέλια...

Μπορεί να χτίζεις εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, αλλά χωρίς γερά θεμέλια δύσκολα θα κρατήσουν πολύ. Και για εμάς, τα πιο γερά θεμέλια για να χτίσεις όποιον ουρανοξύστη επιθυμείς δεν είναι άλλα από την αλληλοϋποστήριξη και την εμπιστοσύνη. Κι αν υπάρχει μια λέξη που να περιλαμβάνει και τις δύο αυτές έννοιες, αυτή είναι η “οικογένεια”.

Ενισχύουμε την "οικογένεια" μας!

Η εταιρεία μας ξεκίνησε, αναπτύχθηκε και συνεχίζει να αναπτύσσεται ως μια δυνατή και υγιής οικογένεια, όχι μόνο με τη στενή αλλά και την ευρεία έννοιά της. Γιατί στην οικογένεια της ΚΟΜΠΑ δεν ανήκουν μόνο οι εργαζόμενοί της, αλλά και κάθε συνεργάτης, πελάτης και ζωόφιλος που ενδιαφέρεται αληθινά για το καλό και την ευημερία των αγαπημένων μας κατοικίδιων ζώων.

Και συνεχίζουμε να διευρύνουμε αυτά τα ιδανικά στην αγορά.

Και σε αυτά τα πλαίσια, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σύμφωνα με το όραμα που ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου έφερε στη ζωή μας:
Να δημιουργήσουμε μια δυνατή αγορά μέσω της οποίας να προσφέρουμε στα ξεχωριστά μας κατοικίδια τα πιο ποιοτικά και αγνά προϊόντα που χρειάζονται, ώστε να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη υγεία, χαρά και ευτυχία μαζί με τη δική τους αγαπημένη οικογένεια: εμάς.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ