Skip to main content

Η ACANA και η ORIJEN αντιπροσωπεύουν μια νέα κατηγορία τροφών που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να θρέψουν τους σκύλους και τις γάτες σύμφωνα με την βιολογική ανατομία τους και να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες, όπως ακριβώς θα το έκανε η Φύση. Με μια δίαιτα πλούσια σε θρεπτικό φρέσκο κρέας και πρωτεΐνη.

Η φιλοσοφία της Βιολογικής Καταλληλότητας μπορεί να συνοψιστεί στις 3 παρακάτω ερωτήσεις:

1) How much?

Πόσο κρέας περιλαμβάνει μια τροφή; Η φυσική δίαιτα ενός σαρκοφάγου ζώου, όπως είναι ο σκύλος και η γάτα, αποτελείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα από κρέας. Γι’ αυτό οι συνταγές της ACANA έχουν από 50% έως 75% περιεκτικότητα κρέατος, ενώ αυτές της ORIJEN έχουν 85%.

2) How fresh?

Πόσο φρέσκο κρέας περιλαμβάνει μια τροφή; Και όταν λέμε φρέσκο, εννοούμε να μην έχουν χρησιμοποιηθεί συντηρητικά και ούτε καν να έχει καταψυχθεί. Οι τροφές ACANA περιέχουν -ανάλογα την συνταγή-  1/3 ή 1/2 φρέσκο κρέας, ενώ αυτές της ORIJEN 2/3 και ο μόνος τρόπος διατήρησης των φρέσκων αυτών συστατικών είναι η ψύξη.

3) How many?

Πόσα διαφορετικά είδη κρέατος; Στη Φύση ο σκύλος και η γάτα μπορεί να τρέφονται με διαφορετικό θήραμα κάθε μέρα. Αυτή την ποικιλία ζωικών συστατικών θα πρέπει να αντικατοπτρίζει και μια Βιολογικά Κατάλληλη ξηρά τροφή. Έτσι οι συνταγές της ACANA περιέχουν από 1 έως 5 διαφορετικές πηγές ζωικής πρωτεΐνης, ενώ αυτές της ORIJEN τουλάχιστον 6.

Μετάβαση στο περιεχόμενο