Skip to main content

Στην ιστορία της Μαργαρίτας και της Λήδας του αγαπημένου της λαμπραντόρ μπορούμε όλοι να βρούμε κοινά στοιχεία. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσωπικής έρευνας του φιλόζωου στην προσπάθεια του να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στο κατοικίδιο του. Διαβάστε την εμπειρία της όπως μας την διηγήθηκε η ίδια.

Εδώ και χρόνια ήθελα να αποκτήσω ένα λαμπραντόρ. Διάβαζα όσα περισσότερα μπορούσα για τη φυλή, πήγαινα σε εκθέσεις να δω εκτροφεία σκυλιά & ήλπιζα κάποια στιγμή να έχω το δικό μου. Κι ήρθε το καλοκαίρι του 2010 , οπού μετά από “οικογενειακό συμβούλιο” , είπαμε ότι πλέον μπορούμε να εντάξουμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Είχα αποφασίσει από καιρό, σε ποιον εκτροφέα θ απευθυνθώ, και δεν έχασα καθόλου χρόνο. Το πρώτο τηλεφώνημα ήταν πολύ ενθαρρυντικό! 3/8 γεννήθηκαν κουτάβια και μπορούσα να πάρω ένα από αυτά. Σεπτέμβρη πήγα από εκεί για να διαλέξω τη μικρή μου φίλη. Είχα βρει ήδη τι όνομα θα της δώσω. Μπήκα στο χώρο με τα κουτάβια, κι αμέσως ξεχώρισα τη Λήδα! Το πρώτο κουτάβι που ήρθε κοντά μου, κοινωνική, παιχνιδιάρα, ατρόμητη. Αυτό ήταν! Από τότε μου ‘χει χαρίσει υπέροχες στιγμές και της δίνω όση περισσότερη αγάπη μπορώ. Κι επειδή την αγαπάω τόσο, προσέχω τα πάντα γύρω από αυτή. Η διατροφή είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες ευζωίας οπότε μπήκα στη διαδικασία να δω ποια είναι η καλύτερη ξηρά γι αυτή. Μέχρι λίγο καιρό πριν έτρωγε μιας πολύ γνωστής εταιρίας , ακριβή, άλλα από συστατικά… Όταν “ψάχτηκα” είδα ότι περιείχε καλαμπόκι, και όχι, ο σκύλος δεν είναι κοτά να τρώει καλαμπόκια! Και δε γίνεται σ ένα σαρκοφάγο ζώο να δίνουμε την ελάχιστη ποσότητα κρέατος δε του προσφέρει τίποτα κι είναι δύσπεπτο! Καλά για φρούτα/ λαχανικά ούτε λόγος.. Έτσι πήρα την απόφαση ν αλλάξω τροφή και αμέσως στράφηκα στην acana. Κοιτάζοντας τα συστατικά των κωδικών που έχει , είπα ότι μάλλον τόσο καιρό μ έπιαναν “κότσο” που έδινα τόσα χρήματα για μέτρια ουσιαστικά τροφή. έχω λαμπραντόρ τα οποία είναι λαίμαργα, αλλά αν και τρώει σχεδόν τα πάντα, σε κάποιες τροφές δείχνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ε με την acana ενθουσιάστηκε!! Κάθε φορά την εξαφανίζει σε χρόνο ρεκόρ , ίσως επειδή αντιλαμβάνεται την ποσότητα του κρέατος. Κροκέτες στο σωστό μέγεθος, χωρίς έντονη-ενοχλητική μυρωδιά για μας, που ο σκύλος τρώει με όρεξη. Το τρίχωμα της λάμπει και έχει απαλή ύφη, το στόμα της δε μυρίζει, κόπρανα δε κάνει πολλά. Τι περισσότερο μπορώ να ζητήσω;;;

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ποσό πολύ με βοήθησαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας μέσα από αυτή τη σελίδα, κάθε φορά που τους χρειάστηκα. Είναι πολύ σημαντικό σαν καταναλωτές να εξυπηρετούμαστε άμεσα & αποτελεσματικά, με την Κόμπα αισθάνεσαι σιγουριά! Συζητήσαμε για το ποια τροφή θα της ταίριαζε καλύτερα, πως να κάνω τη μετάβαση από την άλλη που έτρωγε κλιπ κλιπ. Οποιοσδήποτε έχει επικοινωνήσει με την εταιρία μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Μακάρι να μπορώ οικονομικά να της παίρνω για πολλά χρόνια ακόμα Acana!! Κι η Λήδα να τρέχει, να κολυμπάει , να παίζει όλο ενέργεια!!